nedeľa 18. januára 2015

FOX plánuje obnoviť legendárny seriál X-Files

Seriál X-Files, alebo Akty X patrí k legendám kinematografie. Príbehy o skvelých agentoch FBI si našli milióny fanúšikov. V roku 2002 sa však tvorcovia so seriálom rozhodli skončiť, a rozhodli sa stanoviť finálne číslo všetkých častí na 202. Zdá sa však, že až tak finálne nie je. 



Predseda televíznej skupiny FOX, Gary Newman dnes slávnostne oznámil na kanáli TCA, že už rokoval s Chrisom Carterom z dôvodu obnovenia tejto seriálovej klasiky. Newman zároveň dodal, že by bol veľmi šťastný, keby si v nových X-Files zahrala stará partia hercov vrátane Davida Duchovneho a Gillian Anderson. Povedal však, že to nie je potvrdené, a že o bližších informáciách zatiaľ nechce rozprávať. 

Ako sme už spomenuli, Akty X možno považovať za seriálovú legendu. Točili sa od roku 1993, a len dvaja hlavní herci Duchovny a Anderson boli vďaka úlohám agenta Muldera a agentky Scullyovej nominovaní 21 krát na cenu EMMY. Tvorcovia neskôr vydali aj videohru a pomáhali aj pri tvorbe celovečerného filmu s rovnakým názvom. Tak čo, tešíte sa na nové X-Files? 

Zdroj a foto: comingsoon.net

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára