piatok 6. februára 2015

TRAILER #2: Paul Blart: Mall Cop 2 + detaily

Aj napriek tomu, že sa to zdalo nepravdepodobné, film Paul Blart: Mall cop sa dočkal svojho pokračovania, a to aj napriek tomu, že prvý diel nezožal očakávaný úsmev. Veľa sa však ohľadom tohto filmu zmenilo. Režisér, kameraman, v podstate drvivá väčšina štábu. Zmenilo sa pochopiteľne aj herecké obsadenie, ten najpovolanejší Kevin James však ostal a opäť sa podieľal aj na tvorbe scenáru.

Premiéra nového Mall copa bude už 17. apríla v amerických kinách a jeho tvorcovia oficiálne predstavujú druhý trailer k tejto komédii. Dej by sa tentokrát nemal odohrávať v nákupnom centre, ale obľúbenom stredisku podobných filmov - v Las Vegas. Paul Blart zamieri do tejto destinácie aby sa zúčastnil Expo so svojou dcérou predtým, ako odíde na vysokú školu. Avšak, celé to nebude až tak pokojný výlet, ako by sa na prvý pohľad zdalo. 

Pre zaujímavosť, film Poliš z obchoďáku, ste mali možnosť vidieť aj vďaka slovenskej TV Markíze, ktorá ho odvysielala v lete. Bude zaujímavé sledovať, či kúpi aj pokračovanie série.


Zdroj: comingsoon.net

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára